10:56 / E enjte, 14 Shtator 2017

"Kuku" sa poshtë ka rënë Kosova në rënditje (Foto)

"Kuku" sa poshtë ka rënë Kosova në rënditje (Foto)

Kosova ka rrëshqitur edhe më poshtë në rënditjen e FIFA-s. Përfaqësuesja jonë ka humbur edhe katër pozita duke rënë në pozitën e 184 në rënditje. 

Humbja me Kroacinë dhe Finlandën kanë ndikuar që Kosova të jetë në nivelin e përfaqësueseve më të dobta në botë.

Në anën tjetër Shqipëria zë pozitën e 63=të duke qenë në nivel jo të kënaqshëm pasi që një vit më parë ishte pjesë e 20-shes së parë.

Gjermania është e para në rënditje para Brazilit, Portugalisë, Argjentinës dhe Belgjikës./Indeksonline/

Lexo të tjera