18:59 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Skandal në FIFA: Vidhën orët e futbollistëve më të mirë

Skandal në FIFA: Vidhën orët e futbollistëve më të mirë

Fifa ka denoncuar në Policinë E Zyrihut, për vjedhjen e 6 orëve që do u jepeshin fituesve të çmimeve kryesore.

Sipas zyrtarëve te FIFA-s, mungesa e orëve është vënë re disa orë para se te fillonte shfaqja për dhënien e çmimeve, çka e bërë të pamundur zëvendësimin tyre.

Gjithashtu ata kanë publikuar se brenda disa ditësh, fituesit do të marrin orët e caktuara.

Orët do të ishin të markës ” Hublot” dhe një e tillë kushtonte rreth 90 mijë Euro.

Temat:
Lexo të tjera