08:51 / E premte, 17 Shkurt 2017

100 vite të trendeve të bukurisë tajvaneze brenda një minute (Video)

100 vite të trendeve të bukurisë tajvaneze brenda një minute (Video)

Në seritë e tyre të njohura “100 Years of Beauty”, kanali i YouTube ‘WatchCut Video’ së fundmi ka sjell bukurinë tajvaneze dhe videoja me të vërtetë që është mahnitëse.

Protagonistja e kësaj videoje është modelja Sophie Gao, ndërsa videoja i eksploron trendet e bukurisë tajvaneze përgjatë viteve 191- deri 2010.

Çdo trend është më mahnitës se tjetri, ndërsa Sophie duket se me të vërtetë është argëtuar gjatë kësaj videoje. 

Lexo të tjera