07:20 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Dizejnatorja Vjollca Llapashtica me superkoleksion (Foto)

Dizejnatorja Vjollca Llapashtica me superkoleksion (Foto)

Dizejnatorja Vjollca Llapashtica, gjatë këtyre ditëve, ka nxjerrë koleksionin më të ri për vitin 2017. 

Në këtë koleksion ajo ka sjellë kryesisht fustane me dizajne të llojllojshme, por më së shumti fustane solemn dhe teje elegant, që kryesisht ju ngjasojnë femrave mbretërore, etj.
Këto fustane janë të punuara me materiale unike, me plotë punë dore, plish etj.  

Modelja e njohur DianaAvdiu dhe disa kliente të Vjollcës prezantojnë superkoleksionin e saj. 

Ndiqni si më poshtë! 

Foto Artan Korencica

Lexo të tjera