19:15 / E diel, 16 Korrik 2017

Gërshetat e rafinuara franceze: Bëjeni frizurën për 6 minuta (Video)

Gërshetat e rafinuara franceze: Bëjeni frizurën për 6 minuta (Video)

Nëse kërkoni idenë për diçka më ndryshe, frizurën solemne të cilën shpejt do ta bëni dhe ta keni në solemnitete të ndryshme. Ky është propozimi për ju!

Për vetëm 6 minuta bëjeni frizurën e rafinuar dhe elegante të cilën mund ta përdorni në raste të ndryshme.

Kur ta përfundoni frizurën, mund ta zbukuroni me fjongo apo e ndonjë detaj tjetër në harmoni me kombinimin e veshjeve tuaja.

Ndiqni udhëzimet e xhirimit në vijim dhe bëjeni për vetëm 6 minuta. 


Lexo të tjera