19:01 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Kjo është tendenca e fundit për kombinimin e fundeve

Kjo është tendenca e fundit për kombinimin e fundeve

Vajzat që guxojnë janë ato që drejtojnë tendencat e reja e duket se kështu po ndodh dhe me  fundet e veshura me atlete.

Një kombinim i bukur dhe njëkohësisht mjaft i rehatshëm. Nëse nuk jeni të sigurta nëse një veshje e tillë do të dukej bukur, fotot në galerinë e mëposhtme do të dëshmojnë të kundërtën.

Qoftë një fund lëkure, tutu, apo serioz mjafton t’i vishni me atlete dhe jeni gati për të shkuar kudo.Lexo të tjera