08:05 / E premte, 21 Prill 2017

Modelet më seksi të flokëve sipas meshkujve

Modelet më seksi të flokëve sipas meshkujve

Të gjitha femrat duan të duken bukur, në radh të parë për veten dhe më pas për meshkujt

Por këta të fundit nuk pëlqejnë çdo model flokësh që ju keni, ndaj për t’ju ardhur në ndihmë ju sjellim më poshtë modelet e flokëve që duken seksi në sytë e meshkujve.

Ja cilat modele, të cilat meshkujt i pëlqejnë tej mase dhe i vlerësojnë si seksi:

Gërshetë e hedhur anash

Bisht i kapur lart

Flokë me onde të hedhura në anë

Flokë me shkallzëime dhe me onde në gjatësi mesatare

Onde të çrregullta. 

Lexo të tjera