13:50 / E enjte, 12 Tetor 2017

Ngjyrat e vjeshtës (Foto)

Ngjyrat e vjeshtës (Foto)

Stina e vjeshtës është më e vështira për vajzat, kur është fjala për atë se çfarë duhet të veshin – por mos u shqetësoni i keni ca ide dhe ngjyra edhe për këtë stinë.

Ngjyra ka secila stinë – jo vetëm në natyrë, por edhe në veshjen tuaj.

Vajza, këto janë ngjyrat trendi të kësaj kohe

Lexo të tjera