12:45 / E premte, 21 Prill 2017

Ngjyrat ideale për veshjet e punës (Foto)

Ngjyrat ideale për veshjet e punës (Foto)

Nuk është ngjyra e zezë më e përshtatshmja për t’u veshur në punë, por sipas kreatorëve të modës ka një nuancë tjetër neutrale që duhet ta merrni në konsideratë.

Bëhet fjalë për ngjyrën  blu të errët e cila konsiderohet si zgjedhja më e mirë për veshjet e punës. Ngjyra blu është ndër nuancat e cila është si  një veshje-çelës për çdo kohë, edhe për takimet e gjata të punës jashtë zyrës, edhe për ato brenda saj.

Shikoni propozimet më poshtë dhe insprohuni për veshjet  e punës.

Lexo të tjera