23:05 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Përshtatni thonjtë me pulovra në këtë mënyrë

Përshtatni thonjtë me pulovra në këtë mënyrë

Sapo afrohet dimri, të gjithë nxjerrim nga sirtarët ato pulovrat e leshta me motive tartan.

Për ata që nuk i kanë e që nuk kanë mundësi t’i blejnë, propozojmë që t’i vizatojnë motivet te thonjtë.

Gri, të kuqe, jeshile…njësoj si pulovrat.

Shihni galerinë me fotografi dhe zgjidhni modelin që pëlqeni më shumë. Ne na pëlqyen të gjitha!


Lexo të tjera