06:56 / E hënë, 20 Mars 2017

Trendet për pranverë, që duhet t’i njihni patjetër

Trendet për pranverë, që duhet t’i njihni patjetër

Në fotogaleri, kemi zgjedhur modelet më glamuroze prej të cilave, këtë pranverë, duhet të keni të paktën një!

Përveçse do dukeni bukur, me veshjet që kanë pushtuar pasarelat, do të ndiheni komode dhe elegante.

Lexo të tjera