07:15 / E hënë, 17 Korrik 2017

Tri frizura që mund t’i bëni gjatë verës (Video)

Tri frizura që mund t’i bëni gjatë verës (Video)

Temperaturat verore nuk i përballojnë flokët e lëshuara, prandaj bëni frizura të mrekullueshme.

Qoftë të keni flokë të shkurtër apo të gjatë, patjetër duhet të dini t’i rregulloni shpejt dhe në mënyrë efektive, në mënyrë që të keni frizurë të përshtatshme verore.

Vera nuk i përballon flokët të lëshuara, andaj ndonjë lloj gërsheti është i domosdoshëm kur temperaturat janë mbi 30 gradë.

Lexo të tjera