16:58 / E hënë, 02 Janar 2017

Tutat e freskëta të ditëve të nxehta për 2017

Tutat e freskëta të ditëve të nxehta për 2017

Ja lehtëson menjëherë punën vetes sepse nuk ke për të menduar se me çfarë të kombinosh fundin apo bluzën; Mini tutat fustan janë zgjidhja më e freskët e kësaj vere që, ndër të tjera, të tregon seksi dhe bashkëkohore. As valixhja e pushimeve nuk do të rëndohet shumë, nëse merr vetëm tre apo katër nga modelet që po ju propozojmë.

Temat:
Lexo të tjera