Tech

  • Skype ka gati një version që do t’i regjistrojë thirrjet
  • Samsung Galaxy S10 vije me tri madhësi dhe me sensor me gjurmë gishtash
  • Sot Dita Botërore e Emojiv, vijnë 70 të reja në iPhone e iPad