16:30 / E enjte, 12 Tetor 2017

Google Duo tani në Android

Google Duo tani në Android

Google Duo tani është pjesë e Android. Kjo do të bëjë që të realizohen thirrjet përmes Duos në tri aplikacione, Android Messages, Contacts dhe Phone. 

Integrimi i Duo në Phone, Contacts dhe Android Messages funksionon njëlloj siç funksionon aplikacioni më vehte. Thjeshtë përzgjidhni opsionin Video Call nga një prej tre aplikacioneve të përmenduara.

Duo-n mund ta shkarkoni nga Google Play. Në Mars ai u pajis me opsionin për të kryer vetëm thirrje me zë.

Lexo të tjera