17:52 / E mërkurë, 15 Shkurt 2017

Pokemon Go me risi dhe karakteristika të reja, lëshohet këtë javë (Video)

Pokemon Go me risi dhe karakteristika të reja, lëshohet këtë javë (Video)

Pokemon Go do të publikoi përditësimin e ri këtë javë. Përditësimi thuhet se do të jetë masiv pasi që janë regjistruar më shumë se 80 ndryshime. 

Në përditësimin e ri do të ndryshohen fushat, krijesat, reagimet dhe suksesi në lojë. 

"Niantic" siguron se ndryshimet e reja do të jenë shumë atraktive dhe se lojtarët duhet ti mirëpresin ato./Indeksonline/

Lexo të tjera