12:08 / E mërkurë, 21 Dhjetor 2016

Speciale: Top prodhimet më të mira të teknologjisë në vitin 2016 (Video)

Speciale: Top prodhimet më të mira të teknologjisë në vitin 2016 (Video)

 Viti 2016 do të mbahet mend për shpikjet teknologjike, avansimin në teknologji dhe  produktet ekstra të suksesshme teknologjike. Ky vit do të mbahet mend për konkurrencën e fortë të Apple dhe Samsung në botën teknologjike të mobilëve me androidë.

Në vazhdim mund të shikoni se cilat kanë qenë krijimet më të mira teknologjike për vitin që po e lëmë pas./Indeksonline/

 1. Samsung Galaxy S7 Edge është suksesi më i madh i vitit. Pavarësisht se kjo kompani pati probleme me bateri me disa telefonë, S7 edge llogaritet shpikja më e suksesshme e vitit.

 2.iPhone 7 plus është diçka që vetëm mund ta keni ëndërruar, por tani është bërë realitet duke qenë perfekt në çdo detaj.

3.iPad Pro 9.7 është paisja që ua lehtëson punën dhe aktivitetin tuaj në çdo aspekt.

 4.Apple watch është ora magjike e cila nuk lë vend për ankesë.

5.Panasonic DX902 është televizioni që do të ua kënaqës sytë dhe do të iu shtyej të shikoni gjëra të cilat mbase edhe nuk do të iu pëlqejnë.

 6.Dell XPS 13 është laptopi që i ka të gjithë, që nuk infektohet me viruse, që i ka të gjitha çfarë juve iu duhen.

 7.Fujifilm X-T2 është aparati i vlerësuar si më i miri i vitit. Fotografitë me të mund të bëjnë ndoshta që ju të dukeni edhe më të bukur se që jeni!

8.Beyerdynamic DT1990 Pro Headphones janë kufjet që do ië bëjnë rehat dhe muzikën do ta dëgjoni më me endje.

Lexo të tjera