19:32 / E mërkurë, 11 Tetor 2017

Tesla vjen me telefon të mençur

Tesla vjen me telefon të mençur

Tesla ka prezantuar anëtarin e vet më të ri të familjes së telefonave të mençur – Tesla Smartphone 3.3.

Njëra nga risitë te versioni aktual i sistemit operativ Android 7 është opsioni Dual screen, e cila mundëson kalimin e shpejtë ndërmjet dy aplikacioneve.

Pajisja ka ekran 5 inç me rezolucion HD, rregullim automatik të ndriçimit, i cili në mënyrë optimale përdor baterinë dhe nuk i lodh sytë. Tesla Smartphone 3.3 ka bateri 2100mAh.

Lexo të tjera