Momenti kur një veturë gati i merr jetën një personi në trotuar dhe më pas e "shpërblen" atë A mund t'i sfidoni?
07:30 / E hënë, 13 Shkurt 2017

Dyqani qe pushtohet nga fishekzjarrët

Komentet

comments powered by Disqus