https://www.youtube.com/watch?v=0aAZakhtFZc E çuditshme! Mban qenin të lidhur përderisa vozit veturën
07:40 / E hënë, 28 Nentor 2016

Momenti kur vetura del nga ‘traka’ dhe shkakton aksident

Komentet

comments powered by Disqus