Momenti kur vetura del nga ‘traka’ dhe shkakton aksident E çuditshme! Mban qenin të lidhur përderisa vozit veturën
07:40 / E hënë, 28 Nentor 2016

Shikoni se si lëviz ky dem veturën e parkuar

Komentet

comments powered by Disqus