Turisti nuk lidh mire parashuten, bie ne det dhe vdes! Kush nuk do ta donte nje qen te tille!
07:35 / E hënë, 17 Korrik 2017

Njerëzit që nuk mërziten për të bërë gjëra të “çmendura”

Komentet

comments powered by Disqus