Nëse keni frikë merimangat mos e shikoni këtë video Kur Trumpin nuk e dëgjon as gruaja e tij, Melania
09:12 / E mërkurë, 15 Mars 2017

Provojeni këtë në shtëpi dhe shikoni çka ndodh!

Komentet

comments powered by Disqus