Erërat e mëdha heqin pemën nga vendi Nëna me djalin 4 vjeçar bien në tokë nga rrota gjigante
09:07 / E enjte, 12 Janar 2017

Shikoni luftën mes xhuxhes dhe kaut!

Komentet

comments powered by Disqus