Provojeni këtë në shtëpi dhe shikoni çka ndodh! Kamioni shpëton nga aksidenti fatal për një fije floku
09:14 / E mërkurë, 15 Mars 2017

Vetura kalon mbi lumin e ngrirë, por në fund bie brenda

Komentet

comments powered by Disqus