Motorri me dy pasagjerë përfshihet nga zjarri Një mënyrë shumë e lehtë për pastrimin e poreve të hundës!
09:18 / E enjte, 05 Janar 2017

Vetura rrëshqet në akull dhe godet këmbësoren

Komentet

comments powered by Disqus