19:15 / E enjte, 12 Tetor 2017

Vllahiu: Do ketë fond të posaçëm për nënat vetushqyese

Vllahiu: Do ketë fond të posaçëm për nënat vetushqyese

Kandidati për Kryetar të Prishtinës nga radhët e AAK-së, Arbër Vllahiu gjatë ditës së sotme ka takuar nënat vetëushqyese.

Vllahiu iu premtoi atyre një fond të posaçëm që do u ofronte banim dhe mundësi trajnimi e aftësimi për punë.

“Në ofrimin e zgjidhjeve për nënat vetushqyese; një fond i posaçëm për këtë kategori të shoqërisë, zgjidhje për banimin e familjeve, hapje të mundësisë së trajnimit dhe aftësimit të tyre për përgatitje për punë. #PërPrishtinëngjithëpërfshirëse. #50”, ka shkruar Vllahiu në facebook.


Lexo të tjera