22:41 / E Premte, 29 Maj 2020

​Jashari: Diaspora do të mirëpritet me aktivitete të shumta kulturore

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar se sheshi “Adem Jashari” me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve dhe kështu po bëhet gati për të mirëpritur diasporën tonë të dashur.

Ai ka thënë se diaspora do të mirëpritet me aktivitete të shumta kulturore.

“Sheshi “Adem Jashari” me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve dhe kështu po bëhet gati për të mirëpritur diasporën tonë të dashur. Edhe këtë vit, pas kalimit të kësaj situate do të organizojmë aktivitete të shumta kulturore për diasporën, gjatë muajve korrik dhe gusht”, ka shkruar ai.