23:49 / E Shtunë, 17 Mars 2018

​Kjo është koha më e preferuar e çifteve për të bërë dashuri

Një anketë e realizuar, ka treguar se cila është dita dhe koha më e preferuar e çifteve për seks.

Sipas faqes IllicitEncounters.com, shumica e çifeteve bëjnë dashuri të shtunën dhe atë nga ora 22:00 deri në ora 24:00.

Hulumtimi i realizuar me mbi 1000 çifte, tregon se dëshira për argëtim fillon rreth orës 17:00, por se zakonisht presin pesë orë për ta “konsumuar” atë.

Po ashtu, sipas anketës, dita më e zbehtë në dashuri është e hëna, ku mese pakti preferohet dashuria sensuale.