11 vjeçarja rrëmbehet në Shtime dhe çohet në mal ku tentohet të përdhunohet, i dyshuari lirohet menjëherë…

11-vjeçarja M., nga komuna e Shtimes, së bashku me motrën e saj 9 vjeçe, mbrëmjen e 2 nëntorit të këtij viti,  ishin nisur për të marrë bukë  në një gjellëtore afër shtëpisë ku banonin. Vetëm pak metra pasi kishin dalë nga shtëpia 11-vjeçarja u rrëmbye nga një person dhe më pas përjetoi orët e tmerrit … Continue reading 11 vjeçarja rrëmbehet në Shtime dhe çohet në mal ku tentohet të përdhunohet, i dyshuari lirohet menjëherë…