Abdixhiku – Kurtit: Shkarko Bordin e ZRRE-së, ktheni mjetet tek qytetarët

Sot, kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku ka reaguar pas vendimit të Gjykatës së Apelit e cila ka refuzuar ankesën e ZRRE-së si dhe ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë në lidhje me tarifat e shtrenjta të energjisë elektrike. “Tash e 3 muaj, ZRRE dhe Qeveria e Kosovës, kanë faturuar qytetarët tanë kundërligjshëm. Vendimi … Continue reading Abdixhiku – Kurtit: Shkarko Bordin e ZRRE-së, ktheni mjetet tek qytetarët