Anulohet një fluturim për Munich, mërgimtarët enden nëpër aeroport (Foto)

Mërgimtarët si çdo vit, edhe kësaj vere kanë ardhur në numër të madh për pushime në Kosovë. Por, as këtë herë nuk kanë munguar parregullsitë dhe problemet me transport. Një lexues i Indeksonline me inicialet A.N ka treguar se sot në mëngjes e kishte të planifikuar të udhëtonte për Munich me familje nga Aeroporti i … Continue reading Anulohet një fluturim për Munich, mërgimtarët enden nëpër aeroport (Foto)