11:34 / E Shtunë, 12 Janar 2019

“Çmendurit” e njerëzve, temperaturat në minus ata të zhveshur hidhen në borë!

Është bërë trend i ri që në ditët e ftohta të vitit, njerëzit të zhvishen dhe të sfidojnë veten duke u hedhur në borë.

E njësojë kanë vepruar përsëri, ku shihen njerëzit të cilët janë hedhur në borë duke sfiduar edhe temperaturat në minus.

Disa nga reagimet e tyre janë tejet qesharake./Indeksonline/