19:59 / E Shtunë, 23 Mars 2019

Deputetët: S’besojmë se këtë vit do arrihet marrëveshja Kosovë-Serbi

Bisedimet Kosovë – Serbi edhe më tej janë në fazën pezull. Nuk dihet se kur do të rifillojnë këto bisedime.

Të dy palët nuk lëvizin nga qëndrimet e tyre tashmë të njohura. Ndër deputetë, edhe të pushtetit, edhe të opozitës, ka pikëpamje se është pak e besueshme se gjatë këtij viti mund të arrihet marrëveshje përfundimtare midis Kosovës dhe Serbisë.