21:36 / E Enjte, 14 Mars 2019

E verdha, ngjyra më në modë këtë vit

E verdha është ngjyra që po përdoret më së shumti tek veshjet këtë vit. Të gjitha pasarelat e kanë përdorur këtë ngjyrë për sezonin e pranverës.

Kjo ngjyrë po pasqyron lumturinë, energjinë mendore dhe fizike po ashtu simbolizon edhe dritën.

Sipas stilistëve, syri i njeriu e percepton më lehtë këtë ngjyrë. Besohet që kjo ngjyrë rritë aftësinë e përqendrimit.