17:42 / E Premte, 07 Dhjetor 2018

E VOGLA, NUK ËSHTË BAAASH E VOGËL!


Domino’s sapo ka lansuar produktin e saj më të ri, picën e vogël… e jo baaash t’vogël!

Pjesa më e mirë është që vjen me çmim të papritshëm, vetëm 2.49€, bashkë me Coca Cola 250ml (nëse e vizitoni njërin prej lokaleve).

Pse jo baaash e vogël?

Sepse në Domino’s, picat kanë përbërës më shumë se çdo picë tjetër, duke arritur peshën 250gr!
Prandaj “e vogla” do të ju shijoj më ndryshe se çdo e vogël tjetër që jeni mësuar deri më tash.

Domino’s tashmë gjendet në tërë Prishtinën duke e mbuluargjithë territorin e saj me 3 pikat; në Rrugën Tirana, Rrugën B dhe nëGrandStore!

Kualiteti maksimal dhe shija e brendit ndërkombtar është larg jush maksimumi 20 minuta.

Vizitoni websajtin ose faqet e tyre ne rrjetet sociale për të mësuar më shumë rreth kësaj kampanje dhe ofertave të tjera!

www.dominos-ks.com

facebook.com/dominospizzakosovo

instagram.com/dominoskosovo