16:44 / E Enjte, 16 Maj 2019

Edhe PSD mbështet projektrezolutën për gjenocidin serb në Kosovë

Partia Socialdemokrate iu është bashkuar partive tjera në mbështetje të projektrezolutës për gjenocidin e kryer serb në Kosovë.

Deputetja e PSD-së Shqipe Pantina ka thënë se vërejtjet e tyre i kanë dhënë gjatë punës së komisionit.

“Ne i japim mbështetje tekstit të rezolutës dhe do ta votojmë atë”, tha ajo.