Ekskluzive: Këta janë dy serbët që rrahën kosovarët në Novi Sad

Autoritetet e sigurisë në Serbi kanë arrestuar huliganët serbë që rrahën brutalisht dy kosovarët pasi të njëjtit flisnin shqip në rrugët e Novi Sadit. Indeksonline mëson se në mesin e të arrestuarve janë V. Radiq (22 vjeçar) dhe D. Radiq (23 vjeçar) (Foto. V.Radiq) (Foto. D.Radiq) Ndryshe, për sulmin ndaj kosovarëve është deklaruar edhe ministri … Continue reading Ekskluzive: Këta janë dy serbët që rrahën kosovarët në Novi Sad