Eurovision 2023/ Zbulohet logoja dhe slogani i Festivalit

Eurovizioni i këtij viti në Liverpool do të ketë sloganin “United by Music” (Të Bashkuar nga Muzika), ndërsa imazhi tregon zemrat që rrahin së bashku, një slogan që pasqyron vetë origjinën e konkursit, i cili fillimisht u krijua si një eksperiment transmetimi për të bashkuar Evropën. Festivali i këtij viti do të mbahet në Mbretërinë … Continue reading Eurovision 2023/ Zbulohet logoja dhe slogani i Festivalit