11:02 / E Enjte, 18 Korrik 2019

Federata e Golfit pranohet ndërkombëtarisht

Federata e Golfit e Kosovës (FGA) është bërë anëtarja më e re e Organizatës Ndërkombëtare të Golfit të Madh (IPPA).

Anëtarësimi në këtë organizatë i hap dyert e pjesëmarrjes së golfistëve tanë në garat të cilat i organizon IPPA në 28 shtete të botës dhe gjithashtu i hap rrugën Federatës së Golfit të Kosovës për t’u anëtarësuar në EGA (European Golf Association) si organizata më e lartë e golfit në botë.

FGA është formuar muaj më parë, ndërsa posedon mbi 30 lojtarë.