Ibrahim dhe Qerim Kelmendi dhanë urdhër për vrasjen e deputetit të LDK-së Smail Hajdari dhe të Tahir Zemajt

Vrasja e deputetit të LDK’së, Smail Hajdari, dhe ajo e Tahir Zemajt, është bërë me urdhër të vëllezërve Ibrahim dhe Qerim Kelmendi. Kështu ka thënë Shkumbin Mehmeti, i cili bënte pjesë në një grup vrasësish me dy vëllezërit. Mehmeti, i dënuar me 30 vjet burgim, për vrajsjen e policëve të UNMIK’ut në vitin 2004, ka … Continue reading Ibrahim dhe Qerim Kelmendi dhanë urdhër për vrasjen e deputetit të LDK-së Smail Hajdari dhe të Tahir Zemajt