11:52 / E Shtunë, 02 Dhjetor 2023 / Gj. Sh

Kjo këngëtare i doli në mbrojtje Santianës pas situatë së sikletshme me Bucin (Foto)

Santiana dhe Buci ditët e fundit kanë qenë më të afërt me njëri tjetrin.

Madje, momentet e tyre intime u shfaqen edhe mbrëmë në “Prime”.

Buci pasi hyri e fejuara e tij, u distancua menjëherë nga Santiana, gjë e cila e bëri të ndihej keq kjo e fundit.

E publiku sigurisht që fajtore këtu e pa edhe Santianen.