Lajme

  • Në Shqipëri shiten produkte ushqimore me pluhur tulle dhe pluhur allçie
  • Gjykata merr vendim për shoferin që shkaktoi aksidentin ku vdiqën 16 persona në Shkup
  • Lagjja në Prishtinë mbetet pa rrymë, nxënësit në rrugë për t’i bërë detyrat