11:00 / E Premte, 12 Tetor 2018

Lëshohet banesa me qera në Prishtinë, e lirë për çfarëdo nevoje!

Njoftohen të gjithë të interesuarit se banesa në lagjen “Pejton”, konkretisht rruga “Sejdi Kryeziu”/ 132 në Prishtinë, lëshohet me qera që nga sot.

Banesa në fjalë, ndodhet në katin e parë (1), ajo është e mobiluar dhe e pajisur me sendet adekuate për banim.

Kjo banesë, posedon sallonin, dy dhoma gjumi, dy banjo dhe Ballkonin. Po ashtu, banesa ka nxemje qendrore me Termokos.

Vlen të theksojmë, se banesa është e lirë menjëherë dhe të interesuarit mund të shfrytëzojnë atë qoftë për banim apo edhe për ndonjë ordinancë ose çfarëdo biznesi tjetër që kanë.

Për shkak se nuk dihet ende se për çka saktësisht do lëshohet banesa me qera, atëherë çmimi arrihet me marrëveshje.

Për më shumë kontaktoni në numrat e telefonit: 044999029 / 044240654

Më poshtë ua sjellim disa foto të kësaj banese moderne:

Temat: