08:04 / E Hënë, 07 Janar 2019

Marrin fund kolonat tek Dheu i Bardhë dhe në Merdare

Mëngjesin e sotëm më e shkurtë ka qenë koha e pritjes për të kaluar në pikat kufitare të Kosovës për në Serbi.

Vetëm deri në 15 minuta iu është dashur të gjithë vozitësve të presin për të kaluar në pikën kufitare tek Dheu i Bardhë dhe në Merdare.

Pas shumtë ditëve me kolona të gjata, më në fund kolonat siç duket kanë marrë fund.

Padyshim se më të vështira u bën në ditët e fundit kur temperaturat ishin shumë të ftohta dhe shumë mërgimtarë po prisnin që të ktheheshin në vende të ndryshëm të Evropës, transmeton Indeksonline.

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme kolonat tani janë vetëm 100 metra dhe se të gjitha rrugët  që shpijnë në pikat kufitare janë të kalueshme./Indeksonline/