Për tri orë mblidhen 3 mijë e 410 euro për Unikun nga ‘Merakli të kerreve’ në Gjermani

Familja Statovci nga Podujeva ka disa ditë që është duke kërkuar ndihmë për djalin e tyre që ka vetëm pesë muaj e gjysmë dhe ka lindur me një sëmundje të rëndë. Uniku është diagnostikuar me një infeksion viral në mushkëri. I njëjti është duke qëndruar në spitalin Tirsova të Beogradit. Mesatarja e qëndrimit për një … Continue reading Për tri orë mblidhen 3 mijë e 410 euro për Unikun nga ‘Merakli të kerreve’ në Gjermani