Përleshje masive e skuadrës kosovare në Zvicër (Video/Foto)

Një përleshje e rëndë ka ndodhur në ligën e katërt të Zvicrës. Protagonist në këtë përleshje ishte skuadra shqiptare FC Kosova GE 2 dhe FC Versoix. Në përfundim të ndeshjes ka pasur një përleshje ku janë përfshirë të gjithë futbollistët dhe stafi. Mësohet se si pasoj e kësaj disa futbollist janë dërguar me urgjencë në … Continue reading Përleshje masive e skuadrës kosovare në Zvicër (Video/Foto)