17:19 / E Martë, 11 Dhjetor 2018

Shitet Opel Corsa 1.3 (naftë) 2008, detajet brenda tekstit!

Opel Corsa CDTI (TI tkuqe)
Tipi: S-D
Motorri: 1.3
Kapaciteti (në cm3): 1248
Pesha e automjetit: 1235
Lloji i karaburantit ose burimi i energjisë: Dizel (naftë)
Transmetuesi: Manual
Viti i prodhimit: 2008
Numri i ulësve: 5
Ngjyra e automjetit: E zezë metalike
Ndërtimi: Veturë 3 Dyer
[Automjeti posedon xhamat e pasmë të errësuar nga prodhuesi].
Regjistrim të vlefshëm deri më 07.02.2020 (Një vit i plotë)

Përshkrim: Shitet Opel Corsa në fjalë, është e ruajtur mirë siç shihet edhe në fotografi por edhe ‘Live’, vetura është e pajisur me të gjitha mekanizmat e saj përdorës që duhet pasur ashtu siç e parasheh edhe ligji.
Vlen të përmendim se vetura ka katër (4) goma për stinën e verës dhe katër (4) për atë të dimrit.
Çmimi për këtë veturë arrihet me marrëveshje.
Për të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në këtë numër telefoni: 044999029 si dhe viber e whatsapp.
Më poshtë shikoni disa fotografi:

Temat: