22:35 / E Diele, 28 Janar 2018

Shitet Smartwatch (Ora e mençur)

Shitet ora e mençur me sistem android, kamerë, sim card dhe memorycard.

Ora është në gjendje shumë të mirë dhe mund të lidhet edhe me telefon përmes bloututh.

Çmimi: 30 euro

Kontakti: 044999029

 

 

 

Temat: