Sport

  • Kapiteni i Tërbunit motivon lojtarët me figura të shahut përpara ndeshjes vendimtare
  • Vetëm Barcelona dhe Real Madrid fitojnë më shumë se vendi i fundit i Premier Ligës nga të drejtat televizive
  • Historike, Lionel Messi fiton “Këpucën e Art” për të gjashtën herë